Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

Kā iegūt skaidrību?

Uncategorized Nov 27, 2017

 

Steve Marabolli ir teicis: "’’Skaidrības trūkums ir tas, kas mūsos rada haosu un neizpratni. Tās emocijas ir, kā inde jebkurai dzīvai būtnei’’

Šo sēriju sāku ar šo citātu, jo es tam 100% piekrītu un uzskatu, skaidrības trūkums ir ļoti liela problēma mūsdienu sabiedrībā. Sākot ar vidusskolēniem, kuriem beidzot skolu no gaisa jāizdomā, ko darīt. Turpinot ar augstskolas absolventiem, uzņēmumiem un beidzot ar cilvēkiem, kuri vel 30, 40 un 50 gadu vecumā nezin, ko iesākt...

Es uzskatu, ka skaidrība ir pamats, lai mēs katru dienu būtu motivēti celties ar smaidu un darīt vairāk savā ikdienā, darbā, dzīvē! Šie 4x soļi palīdzēs tev iegūt skaidrību jebkurā savā dzīves posmā un var lietot jebkurā situācijā, kad māc šaubas un neziņa.

1. Sagatavošanās - Cik daudz laiku mēs ieguldam sagatavošanās procesā? Tajos brīžos, kad mums nav skaidrības, ko darīt. Apstājamies, paņemam baltu lapu un sākam rakstīt variantus, kādi varētu būt risinājumi. Pieņemsim tu esi 12. klases skolnieks un nezini, ko darīt pēc skolas. Paņem lapu, sadali to 4x daļās (Profesijas, kuras man varētu interesēt, kurās strādā vecāki/radi, kurās tu esi pastrādājis, profesijas, kuras nākamos 10-20gadus būs pieprasītas/akutālas) saraksti katrā no šim sadaļām 10-15 profesijas un tev visas domas + tendences būs uz lapas.

2. Lēmums - Kad sagatavošanās darbs ir veikts, pieņem lēmumu, izvēlies 1x variantu un pieņem lēmumu, ka neskatīsies uz pārējām 45x iespējām vismaz nākamos 3-5 gadus.

3. Darbs - Ir jāiegulda laiks/darbs. Tikai tā tu spēsi saprast, kas tev sanāk, kas nē, kas patīk, kas nē, kādas tev ir stiprās un vājās puses. 

4. Pielāgošanās - Kad esi izpratis, savas stiprās puses, talantus un to, ko tev patīk/nepatīk darīt. Pielāgojies un atrodi sev vēlamo profesiju/karjeru/biznesu un neiznieko vairs nevienu gadu darot to, kas tev nesanāk, nepatīk vai neattīsta.

Es uzskatu, ka tikai pēc šāda principa mēs varam ieviest, patiesu, skaidrību savā darbā, ikdienā, biznesā un dzīvē. Ir jāaizmirst, ka skaidrība pēkšņi atnāks un tu no zila gaisa "IZDOMĀSI", ko tu gribēsi darīt un kas tev sanāks. Vienīgais veids, kā mēs to atklāsim ir caur izpēti, lēmumu, darbu un pielāgošanos. Tikai tā, pēc 2x, 5x, vai 10x gadiem tev radīsies 100% skaidrība par to, kas tu esi, ko tu gribi un, kad tev būs tā skaidrība, tad tu katru dienu celsies ar smaidu, darīsi vairāk un dzīvosi tā, kā vēlies! 

Izcilu tev šo nedēļu! :)

 

 

 

 

 

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!