Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

Runa, kuru man vajadzēja dzirdēt!

Uncategorized Jan 21, 2019

Negulēta iepriekšējā nakts, trīcošas kājas, augsts pulss un nedaudz slikta dūša... Tieši tādas sajūtas mani pavadīja kāpjot uz Rīgas Imantas vidusskola skatuves, kad traku ideju - "Iedvesmot skolēnus ar skaļu aizraujošu runu" pārvertu realitātē. Tas notika 23. Oktobrī, tieši pirms 819 dienām, kad rakstu šo ierakstu.

Tagad atskatoties, kas ir noticis šajās 819 dienās, varu viennozīmīgi teikt - ka šī trakā ideja, kura radās braucot mašīnā no Tallinas uz Rīgu ir bijusi viena no vērtīgākajām idejām, kuru esmu realizējis savā dzīves laikā. 

Lai arī varbūt var likties, kas tad tur tāds, kas tad diži var mainīties uzrunājot 100 vidusskolēnus? Neticami, bet pateicoties šim solim esmu guvis neaprakstāmi daudz pozitīvas emocijas, pārliecību, prasmes, pieredzi un esmu runājis, iepazinies un sadarbojies ar cilvēkiem, kurus iepriekš būtu kaunējies pat pasveicināt! 

Un pats galvenais, tas viss tikai tādēļ, ka gribēju dot skolēniem to runu, kuru man vajadzēja dzirdēt tajā vecumā!

Šī mana 819 dienu pieredze pierāda, ka vajag tikai sapņot un izvirzīt mērķi, noticēt sev un saņemt drosmi, un DARĪT! Izdosies vai nē - tas nav svarīgi, jo šajā procesā tu iegūsi daudz vairāk nekā spēj paredzēt. Bet galvenais darīt ar pareizo nodomu!

Noskaties manu jauno dokumentālu video "Runa, kuru man vajdzēja dzirdēt", kur stāstu par to, kapēc to daru + ir apkopoti spilgtākie momenti no runas.

"Nav jābūt izcilam, lai sāktu, bet ir jāsāk, lai kļūtu izcils." - Zig Ziglar

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!