Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

Uzņemamies atbildību!

Uncategorized Mar 13, 2017

 

Ir pienācis laiks uzņemties atbildību par mūsu dzīvi!

Pietiks vainot apkārtējos cilvēkus, notikumus, politiķus, valsti. Pietiks! Mēs esam atbildīgi par mūsu konkrēto situāciju un tikai no mums ir atkarīgs, kāda būs mūsu nākotne.

Daudzi meklē ataisnojumus. Es neesmu tur, kur es vēlos, jo... Un sākās iemeslu sarindošana... Es neesmu tur, kur es vēlos, jo mani vecāki man nespēja nodrošināt to un to. Es neesmu tur, kur es vēlos, jo nezinu, ko es gribu, es neesmu tur, kur es vēlos, jo negāju augstskolā, jo neesmu gudrs, jo man bija sliktas atzīmes, jo man nesanāk tas, jo es nemāku to... Mans uzņēmums nav tur, kur es vēlos, jo nodokļi ir augsti, jo atbildīgās iestādes ir tādas, jo nāk pārbaudes, jo klienti par maz, jo nav nevienam naudas... Pietiks! Mēs esam atbildīgi par to, kur mēs atrodamies. Es, Tu! Mēs! Neviens cits. Un es pieskaitu visus negatīvos, čīkstošos, dusmīgos cilvēkus pie grupas “Es neesmu tur, kur vēlos, jo” Jo visam ir kāds iemesls, tikai parasti tas iemesls nav paša nevēlēšanās uzņemties atbildību, atlocīt piedurknes un iet rakt. Es nesaku, ka ir viegli , es nesaku, ka Jūs neesat mēģinājuši, es nesaku, ka Jūs neko neesat darījuši. Es saprotu, ir grūtības, problēmas pārdzīvojumi. Bet skarbā realitāte ir, ka mēs esam atbildīgi par savu nākotni un neviens cits.

No šodienas mēs uzņemamies 100% atbildību par to, kur mēs esam. Nav vairs nekādi ataisnojumi, mēs esam tur, kur mēs esam, jo līdz šim esam izdarījuši to, ko esam, to mēs vairs nevaram mainīt. Bet mēs varam mainīt, kur mēs dodamies. Uzņemoties atbildību par savu tagadni un beigt meklēt attaisnojumus, tu sper pirmo soli, jo beidzot sāc saprast, ka viss ir atkarīgs no tevis.  

Uzņemies atbildību par to, kur tu atrodies, pārņem kontroli pār savu dzīvi, pār savām emocijām, saproti, ka viss ir atkarīgs no tevis, tava reakcija, tavs garstāvoklis, tava ģimene, tavas finanses, tava nākotne, tava dzīve! Uzņemies atbildību par savu un savu ģimenes nākotni, uzloki piedudrknes, nav vairs nekādi ataisnojumi, viss ir atkarīgs no mums, paņem grāmatas, lasi, mācies, attīsties un ej, dari, krīti, celies un ej atkal.

Uzņemies atbildību, sasniedz savus mērķus, savus sapņus un dzīvo dzīvi, kurai #NavLimiti.

 

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!