Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

Neatliec svarīgus lēmumus!

#navlimiti iedvesma lēmumi Oct 30, 2017

Runājot ar vienu cilvēku nonācu pie šīs tēmas. Šis cilvēks man stāstija savus plānus, kā viņš vēlas pabeigt iesāktās studijas, tad dabūt tajā pašā virzienā jau nākamo līmeni. Un pēctam sākt jau mācīties pilnīgi citā sfērā, jo tas ir tas, kas viņam patīk, interesē un sanāk. Es uzdevu jautājumu, kāpēc tu atliec šo lēmumu uz nākotni? Atbilde bija, jo gribās pabeigt iesākto, lai būtu “padarīta darba” sajūta un papīrs, kuru ņemt līdzi.

No vienas puses es šo ļoti labi saprotu, bet no otras puses, mēs nevaram atlikt sev svarīgus lēmumus uz nākotni, jo mēs nekad nezinam, kas notiks rīt, parīt, pēc gada vai pieciem. Tāpēc mums ir jāizmanto katrs brīdis, darot lietas, kuras virza mūs pretī tādai dzīvei, kā mēs vēlamies. Mans ieteikums bija sekojošs – Tiec līdz tuvākajam iespējamam atskaites punktam, iegūstu papīru, lai ieguldītais laiks un darbs nebūtu izmestas vējā, un ar visiem 100% meties iekšā jaunajā sfērā, kura tev interesē, kura tev patīk un, kurā tu gribi darboties.

Ja tev ir līdzīga situācija, tu dari kaut ko, bet zini, ko tu vēlētos darīt. Neatliec šo lemumu uz nākotni, atrod iespējami tuvāko atskaites punktu un meties iekšā ar visiem 100%. Tev ir paveicies, tu zini, kas tev patīk un, ko tu gribi darīt… Izbaudi to, ej strādā, sāc kaut vai ar mazāku algu, esi asistents, praktikants, palīgs, bet sāc un iegūsti zināšanas un kļūsti izcils tajā jomā, kura tev patīk. Katru dienu tu kļūsi labāks un darīsi aizvien vairāk un pēc gadiem 2 ,  5 vai 10 tu būsi izcils un izcils darot to, kas tev patīk! Tas būs tā vērts! Neatliec šo lēmumu uz nākotni! #NavLimiti

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!