Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

Kapēc cilvēki padodās?

 

Kāpēc cilvēki padodās? Jau Jūlijs ir klāt un kopš 1. Janvāra ir pagājušas 190 dienas, kas ir 52,05% no visa 2017. gada. Ar ko 1. Janvāris ir īpašs? Ar to, ka cilvēki izvirza jaunā gada apņemšanās. Kas manā skatījumā ir baigi forši, jo cilvēki zina, ko viņi grib uzlabot/mainīt un ir gatavi sākt no baltas lapas. Bet diemžēl 92% no tiem, kuri izvirza jaunā gada apņemšanās jau februāra vidū viņas ir atmetuši.

Kāpēc tā notiek? Ir 3 galvenie elementi, kurus neievērojot ir ļoti viegli salūzt un atmest visam ar roku.

1. Nav apakšā īstais “Kāpēc?” – Cilvēki uzstāda neīstos mērķus, kam apakšā nav pamats. Bieži vien mērķi tiek uzstādīti, lai izpatiktu citiem, nevis, lai uzlabotu savu ikdienu. Mērķim ir jābūt svarīgam, kam ļoti īpašam un tam jābūt precīzi definētam, lai grūtos brīžos nepadotos, bet turpinātu iet uz priekšu!
2. Apkārt nav īstie cilvēki! – Mums apkārt nav cilvēku, kuriem mēs varam uzticēties, izklāstos savus mērķus un to pamatojumu. Mums nav cilvēki, kuri mūs atbalsta, grūž uz priekšu un neļauj apstāties. Bieži vien ģimene un draugi ir tie, kuri mūs “neapzināti” cenšas apstādināt, jo viņiem patīk mūsu sabiedrība un uzmanība.
3. Mums nav pacietība! – Mēs visu gribam uzreiz. Mēs 5 gadus neesam sportojuši, bet rezultātus gribam jau redzēt pēc mēneša. Mēs nekad publiski neesam uzstājušies, bet ekspektējam, ka pirmā reize, būs izcila. Mēs nekad neesam lasījuši un tagad mums liekas, ka izlasīt grāmatu nedēļa būs viegli. Rezultāti nāk tikai ar smagu un neatlaidīgu darbu, dienu pēc dienas, nedēļu pēc nedēļas, gadu pēc gada. Ar katru mēginājumu mēs kļūsim labāki, gudrāki, spēcīgāki, zinošāki!

Kāpēc ir jāgaida 1. Janvāris, lai atkal sāktu un mēģinātu no sākuma? Kāpēc tas nevar būt 17. 20. vai 23. Jūlijs? Mums vel ir atlikuši 5 mēneši, lai padarīto šo gadu par mūsu gadu un realizētu pēc iespējas vairāk no savām jaunā gada apņemšanām. Lai to izdarītu mums ir nepieciešami šie 3 komponenti:

* Īstais “kāpēc”
* Cilvēki, kuri atbalsta
* Pacietība

Man, personīgi, trūkst apkārt cilvēki, kuri mani grūž uz priekšu, kuri man neļauj apstāties, tādēļ es veidošu mērķu grupu, kur varēs iesaistīties cilvēki, kuri vēlas beigt meklēt attaisnojumus, izvirzīt augstus mērķus un smagi strādāt, lai tos sasniegtu un padarītu 2017. gadu par savu labāko gadu!

Kopā mēs izvirzīsim mērķus, atradīsim un definēsim savus “kāpēc”, strādāsim pēc efektīvas 5 soļu “Get things done” stratēģijas, jo vienkārši “To-do” saraksti nestrādā un galvenais – uzklausīsim, atbalstīsim un neļausim apstāties grūtību un baiļu priekšā! Jo mēs to varam!

Vairāk info sekos rīt un nākamo 7 dienu laikā, kad varēs pieteikties, lai padarītu 2017. gadu par savu labāko gadu! :)

 

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!