Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

Kā uzņemties kontroli?

 

Kā uzņemties 100% kontroli pār savu dzīvi?

Pagājušajā video, es Jūs uzrunāju par spēju uzņemties atbildību visās dzīves situācijas, jo tikai tā, mēs patiesi spēsim progresēt, kad beigsim vainot citus un paši uzņemsimies 100% kontroli pār savu dzīvi. Daudzi nodomā, protams, ka es uzņemos 100% atbildību par savu dzīvi, bet vai tā patiešām ir? Ja tā būtu, tad katras problēmas galā nebūtu, kāds cits cilvēks vai notikums, kas ir bijis, kā iemesls, lai mēs atrastos tur, kur tagad atrastos – Ar sliktu garastāvokli, finansiālo stāvokli, sliktu veselību, lieko svaru un citām problēmām… 

Šajā video es Jums centīšos dot 5 soļus, kā uzņemties 100% kontroli(atbildību) par savu dzīvi. 

1)    Saprast, kur tu tagad esi – Apzināties, būt pilnībā patiesam un sarindot ar, ko tu pašlaik esi apmierināts un ar, ko neesi. Un vērtēt to no 4 aspektiem:

o    Veselība/enerģija
o    Materiālais stāvoklis
o    Ģimene 
o    Zināšanas 

2)    Saprast, kur tu gribi būt – Tava vīzija, balstoties uz tavu tagadējo situāciju, ar ko tu neesi apmierināts, kāpēc un, kas tev būtu jādara vai jāsasniedz, lai tu būtu pilnībā apmierināts ar savu situāciju, kādā no aspektiem. Šīm vēlmēm ir jābūt saprotamām un skaidri definētam. Jo mēs bieži vien dusmojamies, esam neapmierināti, bet skaidri nezinām, ko tad mēs gribam un kāpēc? Apakšā ir jābūt pamatam, kas ir svarīgs tieši tev! Ja tu kaut ko gribēsi sasniegt, lai izpatiktu citiem – aizmirsti, tev nepietiks spēka un gribas spēks!

3)    Apzināšanās – Kad mēs esam apzinājuši savu tagadējo situāciju un sapratuši, ko mēs vēlamies sasniegt, lai būtu pilnībā apmierināti, nākamais solis, ir apzināšanās , ka viss ir un būs atkarīgs tikai no tevis, vai tu sasniegsi un dzīvosi tādu dzīvi, kā esi iztēlojies vai nē. Ir divi varianti – vai nu tavā dzīvē ienāks kas jauns, vai arī no tevis nāks ārā kaut kas jauns, kas virzīs tevi uz priekšu, lai tu dzīvotu tādu dzīvi, kā iztēlojies.

4)    Plāna izstrāde, kā tikt no punkta A līdz punktam B – Tālāk ir nepieciešams izstrādāt konkrētu rīcības plānu, kā tur nokļūt. Soli pa solim konkrēts rīcības plāns, kā tikt no Jūsu esošās situācijas, līdz tādai situācijai, kuru jūs vēlaties. Ir tāds teiciens, ja Jūsu sapnis nav kalendārā, tas ir miris sapnis… Jums ir jāatrod un jāplāno konkrēts laiks, kad Jūs veltīsiet 100% uzmanību sava mērķa sasniegšanai. Ja Jūs neieplānosiet konkrētu laiku, Jums nekad viņš pats no sevis neatbrīvosies, jo vienmēr uzradīsies citi darbi vai prioritātes, kas aizņems Jūsu dārgās 24h.

5)    Darbība – Ir izcils Tony Robbins citāts, kas visu izsaka – “Patiess lēmums tiek mērīts tikai ar darbību, ja tu neko nedari, tad tu nemaz to negribi”.  Tavas darbības nosaka tavu patieso vēlmi sasniegt savus mērķus un būt tajā vietā, kuru iztēlojies. Ja tu neesi spējīgs ieguldīt laiku, enerģiju un darbu, lai dzīvotu tādu dzīvi, kā esi iztēlojies, tad tu nemaz to tik ļoti negribi un tev ir labi, kā ir! 

Līdz ar to sāc! sāc uzņemties kontroli pār savu dzīvi, apzinies, kur tu atrodies, ar ko neesi apmierināts un izstrādā plānu, kā uzlabot tās lietas, lai tu beidzot būtu apmierināts un apzinies, ka viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no tevis un sākam darīt, lai virzītos uz priekšu, jo tikai tā mēs spēsim dzīvot dzīvi, kurai #NavLimiti!

 

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!