Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

Ko darīt, kad ir grūti?

Ko darīt situācijās, kad ir grūti brīži? Tā situācija, kad viss ir labi un tad pēkšņi tu paklūpi, sasities un viss ir slikti, vai nu tās ir finanses, veselība, ģimene… katram no mums, visticamāk, ir bijusi tāda situācija un visticamāk, ka vel tādas pieredzēsim, jo tā ir realitāte!

Šīs nedēļas blogā es aprakstīšu, kā es domāju un, kā domāšu arī nākotnē brīžos, kad būs grūti! Situācijā, kad man ir grūti es atceos slimnīcu un sirds monitorus un no tās paņemu 2x svarīgas atziņas.

1.      Kad līnijas lēkā no augšas uz leju, tad viss ir labi, mums ir pulss, mēs esam dzīvi. Kad līnija ir taisna ilgāku laiku, tad viss ir slikti, jo sirds ir apstājusies, mums nav pulss un mēs esam miruši. Ar šo visu es atgādinu sev, ka ja ir kāpumi un kritumi, tas nozīmē, ka es dzīvoju, esmu dzīvs un par to man ir jāpriecājas.

2.      Ja esmu tagad apakšējā punktā, tad tas ir īstermiņā un ja es nepadošos, neapstāšos, bet turpināšu strādāt, iet uz priekšu, tad būs kāpums un ilgi es neatradīšos zemākajā punktā.

Tik vienkāršas, bet patiesas 2x atziņas, no sirds monitora. Šādi domājot, es nebaidos no tiem, iespējams, zemākajiem punktiem nākotnē. Jo jauni sapņi, mērķi izaicinājumi bieži vien nāk ar neparedzamām un jaunām grūtībām, kuras mums ir jāpārvar, lai mēs nokļūtu tajā vietā, kur vēlamies.

Izmanto šīs 2x vienkāršās idejas un sper to nākamo soli, tajā virzienā, kur tu velies, dari vairāk un nebaidies no grūtībām, jo ja tev būs kritums un tu nepadosies, būs kāpums un, ja ir kāpums un kritums, tad tu esi dzīvs un, cerams, ka dari to, ko tu mīli! Lai izdodās! #NavLimiti

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!