Saņem bezmaksas grāmatu : 8 Soļi līdz mērķim!

3 Ieteikumi - kā Noticēt, ka Tu vari, Tev nav Limiti!

Uncategorized Nov 08, 2016

3 Ieteikumi - kā Noticēt, ka Tu vari, Tev nav Limitu!



Apkopojums

Iedomājies, ja apkārt Tev būtu cilvēki, kuru uzskatītu, ka viņu spējām Nav Limiti? Viņi iet uz savu sapni/mērķi, neskatoties uz pagātnes neveiksmēm, pašreizējo situāciju, zināšanās, kopējo stāvokli, viņi ietu, darītu, mācītos, cīnīitos, augtu un attīstītos, lai sasniegtu savu mērķi, jo viņi ticētu, ka viņi var... Iedomājies, kas tā būtu par vidi, kāda pozitīva enerģija, stāsti, prieki, bēdas, piedzīvojumi virmotu gaisā... Tā būtu tāda vide, kas iedvesmotu Tevi tiekties pēc saviem sapņiem un mērķiem, tā būtu vide, kas tevi pieceltu kājās pēc smaga trieciena, uzmundrinātu tevi un dotu tev spēku iet tālāk.. Tā būtu tāda vide, kurā es vēlētos dzīvot!

Te būs 3 idejas, atgādinājumi, no manis, kas liks Tev aizdomāties un noticēt, ka Tu Vari, Tev nav Limitu!

1. Tu esi īpašs - Tu esi unikāls, nav un nekad nebūs tāds cilvēks, kā Tu. Ar tādām spējām, ar tādām idejām, ar tādu skatījumu, ar tādu enerģiju ar tādu ķīmiju. Cilvēki ir izrēķinājuši, ka varbūtība, ka mēs piedzimstam, tādi, kā mēs esam, ar tādu smaidu, skatienu, DNS, ģimeni, radiem ir 1:10/2’950’000pakāpē... Tā ir nereāla varbūtība, līdz ar to mēs visi esam brīnumi, un Tevī ir kaut kas īpašs, ko dot sev pašam, ģimenei, draugiem, skolai, darbam, pilsētai, valstij un beigu beigās pasaulei. Mēs esam brīnumi uz pasaules, mēs esam radīti, kam vairāk nekā tikai 2 dienām nedēļā, kurās mēs jūtamies piepildīti un beidzot varam darīt, to ko vēlamies!

2. Neļauj savai pagātnei noteikt savu nākotni - Neļauj savām pagātnes neveiksmēm, pieredzei, pārdzīvojumiem ietekmēt tavus nākotnes plānus, sapņus. Tava pagātne ir vērtīga, Tu no tās vari mācīties, analizēt, kas Tev izdevās, kas nē, kāpēc, kas būtu jādara savādāk... Tu ņem pagātnes iegūtās mācības, izmanto viņas, kā vienu no elementiem, kas Tev ir jāņem vērā mēģinot atkal, vai mērķējot uz jaunām virsotnē

3. Atceries un svini savas uzvaras - Mēs savā ikdienas gaitā, nebeidzamajā skrējienā pēc kaut kā vairāk.. pēc naudas, lietām, mantām, nākošā paaugstinājuma, uzdevuma, pēc citu cilvēku atzinības... Bieži vien pazūdam un neredzam savas uzvaras... Paņem lapiņu, pasēdi stundu, divas, vai 3, saraksti visas savas uzvaras, kuras Tev ir bijušas šomēnes, šogad, šajos 5 gadus, padomā, kā Tu viņas sasniedzi, kā Tu juties, kad Tu viņas sasniedzi... Jo viņas Tev ir apkārt vairāk nekā Tu tagad spēj iedomāties. Atceries savas uzvaras, izbaudi viņas katru dienu, jo tu vairāk izbaudīsi, svinēsi savas uzvaras, jo Tu labāk jutīsies, Tev būs vairāk enerģija, Tava pārliecība augs, tavas ambīcijas augs un tu dzīvosi dzīvi, kurai #NavLimiti!

Šie bija 3 ieteikumi no manis, pēc kuriem dzīvojot katru dienu es spēju būt priecīgs, smaidīgs, enerģijas pilns un ar pārliecību, ka es varu, man nav limitu! Tici sev, sapņo, cīnies un dzīvo dzīvi, kurai #NavLimiti!

Nepalaid neko garām!

Pievienojies un saņem jaunāko, aktuālāko informāciju uzreiz! 

Pieteikties!
Close

50% Pabeigts

Piesakies jaunumiem!

Saņem jaunāko informāciju, padomus un motivāciju, kura palīdzēs izdarīt vairāk nekā vakar!